Bouwbedrijf

Nieuwbouw

Voor veel mensen een droom: een nieuwbouwwoning waarbij alles nog aan uw eigen smaak aan te passen valt. Hier helpen wij u graag bij. Bij nieuwbouw hoeft u vrijwel geen keuzes te maken die niet aansluiten op uw wensen. Samen met ons kiest u onder andere voor goede materialen. Zo maakt u zorgvuldige overwegingen voor uw droomhuis.

Vele mogelijkheden

Wij zullen samen met u vaststellen wat u belangrijk vindt om prettig en comfortabel te wonen. Hierbij kunt u denken aan de omgeving, de kavel, het uiterlijk van de woning, duurzaamheid, veiligheid en uw situatie in de toekomst. Voordat wij stappen zetten in het bouwproces kijken wij samen met u naar uw budget. Vervolgens kijken we naar wat u mooi vindt en welk woningtype het beste aansluit bij uw woonwensen. Kiest u voor een uniek huis of voor een cataloguswoning? Een uniek huis is helemaal aan uw wensen aan te passen, bij een cataloguswoning kunt u kiezen voor bestaande ontwerpen.

Een andere mogelijkheid is een combinatie van deze twee opties.
Vervolgens maken we een keuze voor een bouwsysteem. Hierbij kunt u denken aan verschillende opties, zoals traditionele bouw, logbouw/blokhuisbouw, houtskeletbouw, montagebouw, gietbouw of staalframebouw. Als laatste maken we een keuze in de manier van opleveren, waarbij voor u de makkelijkste manier is om het huis sleutelklaar op te leveren. Op deze manier regelen wij alles voor u.

Droomhuis

Als u uw keuze heeft gemaakt, kunt u, in samenwerking met Ter Steege Bouw, uw droomhuis vorm gaan geven. Wij helpen u door uw wensen zo in te vullen dat deze ook voldoen aan de eventuele eisen waaraan uw nieuwbouwwoning moet voldoen voor bijvoorbeeld de gemeente. Samen lopen wij de stappen door om uw woonwensen te inventariseren:

  • Bepaal uw woonwensen
  • Bepaal uw budget
  • Bepaal het woningtype
  • Individueel ontwerp of cataloguswoning
  • Keuze bouwsysteem
  • Manier van opleveren
nieuwbouw

Duurzame nieuwbouw

De keuze voor betere materialen zorgt ervoor dat nieuwbouw niet goedkoop is, maar u krijgt vaak wel meer waar voor uw geld. Als u zou kiezen voor dezelfde materialen en ruimte in de reguliere bouw valt dit veel duurder uit. Door de duurzame keuzes gaat deze nieuwbouw vaak ook veel langer mee. Zo kiest u bijvoorbeeld voor betere isolatie, wat uiteindelijk energiebesparing oplevert.

Ook kiest u voor materiaal met betere kwaliteit, wat zorgt voor een huis dat toekomstbestendig is. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Bij het bouwen van nieuwbouw komen er veel zaken om de hoek kijken, waarvan u misschien nog nooit heeft gehoord. Daarom ondersteunen wij u op alle vlakken. Zo worden alle opties aan u voorgehouden en hoeft u alleen maar een keuze te maken. Wij zorgen voor een klik met u, zodat u zich vertrouwd en begrepen voelt. Uiteindelijk zorgen wij samen voor een prachtresultaat. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.